Billedmontøren
 

Blindramme info

"Smal blindramme"

Den smalle blindramme (42x17 mm) er en billig blindramme der fint kan anvendes til små mål. Den smalle blindramme er lavet ud af ét stykke træ, og kan derfor vride sig på store mål. Det er ikke tilrådeligt at anvende smalle blindrammer der overstiger en meter.

"Bred blindramme"

Den dobbeltbrede blindramme (60x18 mm) er fremstillet af limtræ - dvs. at den er limet sammen af flere stykker træ, og derfor er mindre tilbøjelig til at slå sig. Den egner sig godt til næsten alle mål hvis den får passende afstivning. Overstiger lærredet 200 cm på begge dimensioner bør man dog overveje en kraftigere ramme.

"Duo 28"

Duo 28 (28x39 mm) anvendes når du vil have små lærreder med den 4 cm dybe effekt. Lærreder opspændt på duo 28 blindramme kommer til at fremstå som små kasser eller objekter og behøver ikke yderligere indramning, hvis man maler rundt om kanten. Duo 28 rammer produceres kun op til længder på 100 cm.

"Duo 60"

Duo 60 (60x38 mm) anvendes til meget store lærreder - af hensyn til stabiliteten - eller hvis du ønsker den dybe effekt på lidt mindre mål. Når du vælger den massive duo 60 er du i hvert fald helt sikker på at blindrammerne ikke slår sig.

 
BilledMontøren - Løjtegårdsvej 39 - 2770 Kastrup - E-mail: Billedmontoren@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net